пʼятницю

Сценарій до Дня вчителя - як правильно його провести?

Сценарій до Дня вчителя - як правильно його провести?


Викладач – як багато в цьому слові! Багато в чому майбутнє школяра залежить від викладача – від того, чи зможе він закласти міцний фундамент виховання і знань. Із-за деяких обставин дана професія є абсолютно не рейтинговою, і ми перестали усвідомлювати, яка це колосальна праця. Втім, ми завжди повинні пам'ятати, що ставлення до тієї або іншої ситуації ми повинні змінювати самостійно, ніхто замість нас це робити не буде.

сценарій до ня вчителя в школі
Сценарій до Дня вчителя

Спершу згадайте, коли у вчителів їхнє професійне свято. В даний момент ми маємо можливість виявити всю власну вдячність, і при цьому не тільки школярі, а й дорослі, які раніше теж побували за партою.


Креативність будь-якого заходу зараз досить високо цінується. Важливі тут не лише самі поздоровлення, але і те, яким чином ви хотіли б це організувати, чи виявиться це цікаво. Придумайте сценарій до Дня вчителя, який вразить усіх, а отже, прокрутіть в голові його до дрібниць. І головна мета, звичайно, вразити самих педагогів до глибини душі.




Варіантів вітання просто сила-силенна. Радимо звернути увагу, що сьогодні багато хто включає в програму флеш-моб, не відмовляються «присмачити» святкову програму і гумором. І на адресу самих вчителів треба неодмінно сказати щось добре. І багато хто воліє в такому випадку включити у сценарій віршовану форму. Один з варіантів – вірші можуть вигадати самі школярі разом. Викладачу це стовідсотково прийдеться до душі. Листівка з подібними віршами – буде пам'ятним подарунком. А якщо вже зовсім бажаєте відзначитися, тоді, ви зможете використати кухоль, футболку... Ви зможете приготувати і що-небудь інше – покладіться на власну фантазію. Не забувайте, що ваш учитель заслужив хоча б раз у рік відчути, що його працю належно оцінюють, тому й сценарій Дня Вчителя не завадить серйозно обміркувати.


Кожному педагогу дуже сподобається, якщо він побачить, наскільки школярі його класу старалися, наскільки вони викладалися. Учні обов'язково відчують на собі подяку від власних вчителів у формі найбільш цікавих занять, сучасних підходів до проведення уроків... Дорослим, так само на руку такі зміни – чим цікавішими будуть уроки, тим краще засвоїть їх дитина! До речі, організувати сценарій до Дня вчителя можна спільно з батьками, які так само беруть безпосередню участь у святі. Це самий мінімальний внесок у майбутнє власних дітей. Тому як все велике починається з маленьких кроків! А якщо ви вирішили професійно підійти до даної справи, значить, варто скористатися вже готовими сценаріями. Зазначене зменшить підготовку, і ви будете мати більше часу присвятити практичній стороні питання – репетиціям. Це і новий досвід, і веселощі, які не виявляться зайвими для школярів та їх батьків.

Відео Сценарій до Дня вчителя

Віршовані рими сценарій до Дня вчителя

Твоє життя усе – як на долоні,
По краплі душу іншим віддаєш,
Хоч вчора втома нелюдська й сьогодні,
Любові й праці ти не знаєш меж.
Хвилина вільна рідко випадає,
І осінь рано тулиться до скронь.
Ти не засмучуйсь, світ весь зігріває
Учительських сердець палкий вогонь.
Серце вчителя… скільки в ньому
Ласки, мудрості, скільки теплоти.
В серці вчителя поруч розквітли
Риси суворості і доброти.
Хай пролітають вихором роки,
Хай сивина припадає до скронь,
Серце учителя – вічний неспокій,
Серце учителя – вічний вогонь.