понеділок

Сценарій День учителя цілком може знадобитися кожному з нас.

Сценарій День учителя цілком може знадобитися кожному з нас.


Викладач - скільки в цьому слові! Школярі найбільше в початкових класах, як губка все без винятку в себе вбирають, і принципово важливо цей момент не залишити без уваги і закладати ті ази, які їм знадобляться і в подальшому навчанні, і в житті. Внаслідок деяких факторів професія ця є абсолютно не рейтинговою, і ми припинили усвідомлювати, яка це колосальна праця. Але реанімувати забуті підвалини, роз'яснити молодому поколінню, що такі люди заслуговують великої поваги, ми здатні виключно самі.

Сценарій День учителя
Сценарій День учителя

Радимо почати з того, щоб з'ясувати,коли ж святкується День учителя. У цей момент ми можемо виказати всю власну подяку, і при цьому не виключно учні, а й дорослі люди, які колись теж побували за шкільною партою.


Креативність якого завгодно заходу сьогодні досить цінується. Винуватці урочистої події заслужили того, щоб поздоровлення залишились у пам'яті. Розробіть сценарій День учителя, що вразить усіх, а значить, продумайте його до дрібниць. І, зрозуміло, найголовніше, щоб захід сподобався вчителям.




Варіантів поздоровлення просто-напросто сила-силенна. Вкрай актуальні на даний момент флеш-моби, ще гарно сприймаються комедійні сценки і так далі. І на адресу самих вчителів обов'язково потрібно сказати щось добре. У своїй більшості - це вірші. Буде добре, якщо це виявиться спільна робота учнів. Уявіть, в якому захваті виявляться вчителя. Надрукуйте такі слова в листівці, і піднесіть її як пам'ятний подарунок. Красиві слова можна надрукувати і на футболці з підписом, наприклад, «від 1 А», скажімо. У цьому випадку кордонів не існує - вмикайте свою фантазію. Вам треба пам'ятати, що сценарій Дня Вчителя вказує, як ви цінуєте роботу викладача, і це виключно доказ того, що його продумувати ви зобов'язані ретельно. Вашу старанність неодмінно зможе оцінити ваш учитель, так як для нього вкрай важливо побачити, що ви на повну викладаєтеся для цієї події. Моменти подібні цим надихають педагогів на різні вчинки, наприклад, створення більш захоплюючих програм для своїх школярів. І це говорить тільки про те, що і тата і мами учнів повинні бути зацікавлені в незвичайних і дивних привітаннях. Мами і тата здатні готувати сценарій День учителя  нарівні з дітьми, можливо, у них це здорово вийде, а можливо, у них непогано вийде і зіграти кілька ролей у ньому. Це самий мінімальний внесок у майбутнє власних же дітей. Враховуйте, що необхідно колись і комусь починати! Ймовірно, виявиться, у вас не така бурхлива фантазія і вам потрібна допомога, нею стане вже написаний готовий сценарій. Таким чином, ви зможете більше часу приділити репетиціям, вивчити всі слова, присвятити час вибору костюмів ... І потім, це досить цікавий досвід, який, можливо,вам стане в нагоді і в подальшому.

Відео - Сценарій День учителя


Вірші до сценарію День учителя

А ми ж бажаєм злетів і нових висот,
Щоб труднощі зникали навіки.
Побільше, щоб отримали державних нагород,
І щастя плинуло, мов синьоокі ріки.
Щоб від гривні гаманці тріщали,
Щоб висока зарплатня була.
Щоб пирогами вас частіше пригощали,
Щоб на душі завжди була весна.
Із святом вас, учителі!